Autobedrijf Blokland

Autobedrijf Blokland en omgeving

Autobedrijf Peramos heeft één vestiging; in Vleuten.

Autobedrijven heb je in soorten en maten. Je hebt autobedrijven en dealers voor een specifiek merk, je hebt ze voor alle merken en je hebt grote en kleine autobedrijven. Autobedrijf Peramos is een middelgroot autobedrijf Blokland dat voor alle merken auto’s onderhoud en reparaties uitvoert en bovendien occasions voor alle automerken in- en verkoopt. Een heel gewoon autobedrijf, zou je denken, maar dan heb je het mis. Autobedrijf Peramos Blokland werkt met een jong team van enthousiaste monteurs die bij andere garages geleerd hebben hoe het moet, maar ook hoe het níét moet. Autobedrijf Autobedrijf onderscheidt zich door een andere, écht klantgerichte aanpak.

 

Wij gaan voor tevreden klanten

Geld uitgeven om een auto te kopen, is één ding, geld uitgeven aan reparaties en onderhoud is iets heel anders. Voor dat laatste krijg je nou eenmaal niet echt iets terug waar je lekker van kunt genieten. Daar zijn wij ons bij Autobedrijf Peramos Blokland goed van bewust, blij kunnen we je lang niet altijd maken, maar tevreden wél. Daarom nemen we de tijd om je uit te leggen waarom iets gedaan moet worden – bijvoorbeeld omdat het moet in verband met de wettelijke eisen – en we leggen je ook uit welke eventuele alternatieven er zijn en wat de gevolgen kunnen zijn wanneer je bijvoorbeeld een bepaald onderdeel niet zou laten vervangen. Wij kunnen adviseren, maar jij bent de klant en jij beslist. En als wij daarbij ook ons werk perfect doen, ga jij als tevreden klant de weg weer op met jouw auto.

 

Daarom Peramos Butobedrijf Blokland

 

Flexibele openingstijden

Als je ooit in een Grieks dorp of kleine stad bent geweest, zul je weten dat er gewerkt wordt wanneer en zolang dat nodig is. Zolang er klanten zijn of nog kunnen komen, zal een winkel niet sluiten. Zolang een afgesproken reparatie niet voltooid is, zal de werkplaats niet sluiten. Met die mentaliteit is autobedrijf Peramos – met roots in het Griekse Nea Peramos – ook gezegend. Bij ons kun je daarom ook ’s avonds en in het weekend terecht. Want wij begrijpen dat sommige reparaties nou eenmaal niet kunnen wachten of dat jij je auto geen dag langer kunt missen.

 

Peramos Autobedrijf Blokland staat voor je klaar

Nog zoiets typisch Grieks waar we trots op zijn: de persoonlijke aandacht en de tijd nemen voor elkaar. Ook daarin onderscheidt garage Peramos zich van andere autobedrijven. Kom maar eens langs voor een praatje en een kop koffie om dat zelf te ervaren!

En heb je vragen of speciale wensen – ben je bijvoorbeeld op zoek naar een goede tweedehands auto van jouw favoriete merk – laat het ons weten. Peramos Autobedrijf Blokland staat voor je klaar.