Autogarage Vleuten

Autogarage Vleuten en omstreken

Autobedrijf Peramos heeft één vestiging; in Vleuten.

Het is heerlijk wonen in het sfeervolle Montfoort en de plaatsen eromheen. Het heeft een rijke historie, het is groen, het heeft voldoende winkels, er zijn medische voorzieningen en je bent zo in Utrecht of in een van de andere steden in de Randstad. Maar bovenal: je hebt er Autobedrijf Peramos, de fijnste autogarage van Vleuten en omstreken. Autobedrijf Peramos onderscheidt zich van andere autogarages door zijn klantgerichtheid. De enthousiaste, jonge monteurs hebben de praktijk van het vak bij andere garages geleerd en weten hoe het moet, maar ook hoe het niet moet. Samen staan ze voor duidelijkheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid en service. Ook ’s avonds en in het weekend.

 

Peramos autogarage Vleuten

Het autobedrijf dankt zijn naam aan het Griekse stadje Nea Peramos, dat op zijn eigen manier al even sfeervol is als Montfoort. Gastvrijheid en een verregaande dienstbaarheid kenmerken de regio. Een klant wordt er eerder als gast beschouwd en dat betekent dat een winkel of werkplaats pas sluit als de laatste klant tevreden de deur uitgaat (en er is bijgepraat over de familie!). Ook voor autogarage Peramos zijn persoonlijk contact en flexibele openingstijden belangrijke sleutelwoorden. We vinden het belangrijk de tijd voor jou te nemen en je alles uit te leggen wat van belang is om een goede keuze te maken. Want die keuze maak jij zelf, Autobedrijf Peramos doet niets zonder jouw toestemming. Nooit.

 

Daarom kies je voor Peramos autogarage Vleuten

 

Autogarage Peramos voor alle automerken

Het middelgrote autobedrijf voert onderhoud en reparaties uit aan alle automerken. Ook de in- en verkoop van occasions is op alle automerken gericht. Autobedrijf Peramos is een RDW-erkend bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor de onderhoudsbeurten, de Algemene Periodieke Keuring (APK), olie verversen en banden verwisselen en alle andere mogelijke reparaties en vervangingen. Maar we bouwen ook accessoires in en plegen bijvoorbeeld onderhoud aan de airconditioning. Kortom, je kunt voor het hele scala aan garagehandelingen bij ons terecht.

 

Welkom bij Peramos, autogarage Vleuten

Heb je interesse in een auto die wij momenteel niet aanbieden? Laat het ons weten, we gaan persoonlijk voor jou op zoek. Ga jij je eerste auto kopen en heb je geen idee wat bij je past? Kom langs, we nemen samen graag jouw wensen en ideeën door en geven je geheel vrijblijvend advies. Wil je weten of je een bepaalde reparatie wel moet laten uitvoeren of dat je beter een andere auto kunt kopen? Wij kijken naar je auto en geven eerlijk antwoord op je vragen. Is er iets anders dat je graag met ons wilt bespreken? Je bent meer dan welkom! Je kunt een afspraak maken of gewoon eens binnenlopen in onze autogarage Vleuten.