Autoreparatie Achthoven

Autoreparatie Achthoven Peramos

Autobedrijf Peramos heeft één vestiging; in Vleuten.

Als je wasmachine onverwacht kapot gaat, is dat vervelend, maar je was kun je meestal wel even laten liggen. Als je auto ineens niet meer start, levert dat vaak veel meer stress op, je bent tenslotte niet voor niets in die auto gestapt: je moet ergens naartoe. Maar als je in Achthoven of omgeving woont, heb je in ieder geval dit geluk: garage Peramos staat met een leenauto voor je klaar. Je eigen auto wordt bovendien netjes opgehaald en na reparatie weer teruggebracht. Ook ’s avonds of in het weekend. Dat noemen wij service.

 

Peramos autoreparatie Achthoven, wij doen het anders

Een auto kopen is leuk en spannend. Je weet waar je je geld aan uitgeeft – mits je bij een vertrouwd adres koopt natuurlijk – en je kunt enorm genieten van je aankoop. Maar je auto laten repareren is een heel ander verhaal. Het zijn uitgaven waar je gevoelsmatig weinig of niets voor terugkrijgt. En als je niet veel van autotechniek weet, ben je al snel bang dat je te veel betaalt of dat je iets laat doen wat helemaal niet nodig is. Daar zijn we ons bij Autobedrijf Peramos van bewust en daarom nemen we de tijd je alles uit te leggen en je de eventuele keuzes voor te leggen. Bij Autobedrijf Peramos ben jij degene die bepaalt wat er gedaan moet worden.

 

Peramos autoreparatie Achthoven staat voor

  • Service met leenauto en haal- en brengservice;
  • Heldere en eerlijke communicatie;
  • Wij nemen de tijd voor duidelijke uitleg;
  • Vrijblijvend advies, jij bepaalt wat er gebeurt;
  • Ook ’s avonds en in het weekend;
  • Allround RDW-erkend garagebedrijf;
  • In- en verkoop alle merken occasions;
  • Een jong team met een passie voor sleutelen.

 

Autoreparatie Peramos voor alle automerken

Autobediijf Peramos is een middelgroot autobedrijf waar je terechtkunt voor reparaties aan alle automerken. De monteurs hebben veel praktijkervaring opgedaan bij andere garages en we hebben daardoor een allround team. Naast autoreparaties verzorgen wij ook het onderhoud van je auto. De grote en kleine onderhoudsbeurt, de APK – Algemene Periodieke Keuring – en het wisselen van zomer- en winterbanden zijn daar voorbeelden van. Ook monteren we allerhande accessoires en voeren bijvoorbeeld het onderhoud uit aan de airco. Naast deze werkzaamheden in- en verkopen we gebruikte auto’s. Natuurlijk ook weer van alle automerken.

 

Jij en jouw auto zijn van harte welkom bij Autobedrijf Peramos

Autobedrijf Peramos – naar het Griekse stadje Nea Peramos – staat voor gastvrijheid. Je kunt bij ons altijd binnenlopen voor een praatje of advies. Ben je op zoek naar een occasion van een merk dat wij niet hebben staan? Vertel het ons, wij gaan voor jou op zoek. Denk je over de aanschaf van een auto, maar weet je niet goed wat voor auto bij jou past? Wij van Peramos denken graag met je mee en zetten samen met jou je wensen en de daarbij passende mogelijkheden op een rij. Twijfel je over een bepaalde reparatie? Van ons krijg je een eerlijk en open advies, waarna jij je keuze maakt.

Maak een afspraak of kom langs bij Peramos, autoreparatie Achthoven.