Garage Reijerscop

Garage Reijerscop en omstreken

Autobedrijf Peramos heeft één vestiging; in Vleuten.

Het hebben van een goede garage in Vleuten waar je altijd terechtkunt, is net zo belangrijk als het hebben van een goede huisarts. Autobedrijf Peramos is zo’n garage Reijerscop die service en een echte klantgerichtheid erg belangrijk vindt. Wij hanteren flexibele openingstijden, je kunt daarom ook ’s avonds en in het weekend bij ons terecht. Bovendien vinden wij persoonlijk contact en tijd nemen voor jou als klant heel belangrijk. Duidelijkheid en eerlijkheid staan in dat contact voorop en dat combineren we met de kenmerkende gastvrijheid van het Griekse Nea Peramos, waar onze roots liggen.

 

Waarvoor kun je bij garage Reijerscop Peramos terecht

Autobedrijf Peramos is een middelgrote garage Reijerscop met een jong team van gedreven monteurs. We hebben ons niet vastgepind op één bepaald automerk, maar hebben in ons werk bij andere garages ervaring opgedaan met alle automerken. Je kunt daarom met elke auto bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Daarnaast in- en verkopen we ook gebruikte auto’s, ook weer van alle merken. Ben je op zoek naar een bepaalde auto, maar hebben we die momenteel niet in ons aanbod? Laat het ons weten, we gaan voor jou op zoek. En weet je nog niet goed wat voor auto voor jou geschikt is? Kom vooral langs, wij denken graag met je mee en geven je vrijblijvend advies.

 

Waarom Peramos garage Reijerscop

  • Oprechte klantgerichtheid;
  • Duidelijke en eerlijke communicatie;
  • Persoonlijk contact;
  • Wij adviseren en geven uitleg, jij bepaalt;
  • Haal- en brengservice;
  • Flexibele openingstijden, ook in het weekend en ‘s avonds;
  • Voor onderhoud en reparaties aan alle automerken;
  • In- en verkoop gebruikte auto’s;
  • RDW-erkende garage;
  • Wij houden van sleutelen en zorgen goed voor jouw auto.

 

Van (andermans) fouten kun je leren

Een veelgehoorde klacht over garages is dat er reparaties worden uitgevoerd of onderdelen worden vervangen die niet van tevoren zijn afgesproken. Natuurlijk kan het voorkomen dat een monteur onverwacht op iets stuit dat verholpen moet worden. Dat gebeurt ons ook. Maar van garage Reijerscop Autobedrijf Peramos mag je verwachten dat we daarover contact met je opnemen. Altijd. Ook zullen we de tijd nemen om je uit te leggen wat er gedaan móét worden (wettelijk bijvoorbeeld, omdat je auto anders de weg niet op mag), wat verstandig is om te doen, wat wel kan wachten en wat mogelijke alternatieven zijn. Wij kunnen adviseren en uitleggen, maar jij als klant bepaalt. Altijd. Het draait tenslotte niet alleen om jouw auto, ook met jou zelf hebben we het beste voor.

 

Maak kennis met Autobedrijf Peramos garage in Vleuten

Autobedrijf Peramos verleent alle gebruikelijke garagediensten als grote en kleine onderhoudsbeurt, APK keuring, bandenwissel, olie verversen, onderhoud airco en dergelijke. Natuurlijk is Autobedrijf Peramos een RDW-erkende garage. Heb je specifieke vragen, ben je op zoek naar een bepaalde auto of wil je gewoon eens kennismaken? Dat kan altijd. Maak een afspraak of loop gewoon eens binnen in onze garage in Montfoort.