Over ons

Wij zijn jonge ondernemers die onze dromen aan het realiseren zijn. Bij andere autobedrijven hebben wij veel ervaring opgedaan; we hebben geleerd hoe het moet, maar ook hoe het níét moet. Bij ons staan eerlijkheid en persoonlijk contact voorop.

De roots van autobedrijf Peramos liggen in het mooie Griekse Nea Peramos. En als je wel eens in Griekenland geweest bent, zul je weten hoe belangrijk gastvrijheid, persoonlijk contact en dienstverlening zijn.

Een winkel of werkplaats sluit niet als er nog klanten kunnen komen en een klant vertrekt niet zonder verteld te hebben hoe het met zijn familie is en zonder naar jouw familie gevraagd te hebben. Er is altijd tijd voor een praatje en je moet niet verbaasd zijn wanneer je, als je bij de slager een kilo vlees koopt, thuis nog een extra stuk worst in je tas aantreft. Dat is de mentaliteit die ons in het bloed zit, de mentaliteit ook waar wij van houden en trots op zijn.

Bij ons kun je daarom ook ’s avonds en in het weekend terecht en aan onze koffietafel kun je je verhaal kwijt.

Wij willen jou en je auto leren kennen, zodat wij kunnen anticiperen op wat nodig is, zowel aan reparaties en onderhoud aan je auto als aan dienstverlening aan jou.

 

Bij autobedrijf Peramos staan jij en je auto op een gedeelde eerste plaats! Neem contact op